Kuljetus

Näkyvä Kuljetus tarjoaa sopimuskuljetuksia sekä kiireellisten pikakuljetusten toimitusta kotimaassa sekä pohjoismaissa. Kuljetuskalustona yrityksellämme on käytössä toimivat, uudehkot ja siistit luvanvaraiseen tavaraliikenteeseen soveltuvat ajoneuvot.

Lisäksi tarjoamme räätälöityjä henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalveluita logistiikan eri aloille, mm. vuokrakuljettajia kuljetusliikkeille tai logistiikan osaajia terminaalitehtäviin.

Useammalle kumppanillemme olemme järjestäneen vuokrakuljettajan palveluna, jossa esimiehemme tutustuu ensin tehtävään syvällisesti, tarvittaessa hoitaa itse tehtävää jonkin aikaa, jonka jälkeen koulutamme siihen ammattipätevyyden ja tarvittavat luvat omaavan kuljettajan. Näin varmistamme, että vuokraamamme työntekijän osaaminen vaativissakin kuljetustehtävissä on toivotulla tasolla. Toimintamallimme myötä kuljettaja voidaan myöhemmin työllistää suoraan asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä logistiikka- ja kuljetuspäällikköömme joni@nakyva.fi tai puhelimitse 044 586 0504.

© Copyright - Näkyvä Viihde Oy